Przejdź do portalu Jobland.pl  

Szukaj Grupy U¿ytkownicy FAQ Forum Jobland.pl Strona G³ówna Zaloguj Prywatne Wiadomo¶ci Profil Rejestracja

Szukasz pracy za granic±? Znasz jêzyk?
Szukaj bezpo¶rednio na www.eFind.pl
P85? P86? Czy oba? :)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Forum Jobland.pl Strona G³ówna -> Podatki  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
szczepanirydlo

Do³±czy³: 25 Maj 2009

PostWys³any: Czw Cze 04, 2009 10:11 pm    Temat postu: P85? P86? Czy oba? :) Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam taki problem ze zwrotem podatku z Anglii.
Generalnie jest nas 4 osoby (ja, moja dziewczyna i dwoje znajomych). Wszyscy pracowali¶my w wakacje przez 2 miesi±ce w Anglii. Teraz chcieliby¶my wype³niæ i wys³aæ dokumenty o zwrot podatku. Mamy na miejscu wujka który te dokumenty dla nas pobra³ (a nastêpnie je z³o¿y gdy je wype³nimy). Tylko teraz w³a¶nie mam problem. Czy skoro wrócili¶my do Polski i ju¿ nie pracujemy w Anglii to musimy wype³niaæ P86? Które z tych dokumentów musimy wype³niæ?
Z góry dziêkujê za pomoc i sorry je¶li powtórzy³o siê to pytanie, ale grzeba³em po forum i nie znalaz³em ¿adnej konkretnej odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Jobland.pl
Site Admin

Do³±czy³: 02 Lip 2007
Sk±d: Warszawa

PostWys³any: Sob Cze 06, 2009 5:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zasadniczo P86 nale¿y wype³niæ przy przyje¼dzie do UK. Je¶li siê jednak tego nie zrobi³o to wype³nia siê sam P85.

Jobland.pl - praca za granic±.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Odwied¼ stronê autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Forum Jobland.pl Strona G³ówna -> Podatki  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

FAQ | U¿ytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja | Profil | Prywatne Wiadomo¶ci | Zaloguj